Paverpol


Watertoren Werkhoven Atelier

PAVERPOL

In deze workshop Paverpol maken we gebruik van de milieuvriendelijke textielverharder Paverpol. Van elektriciteitsdraad, aluminiumfolie en een T-shirt of keukenrol maken we een (tuin)beeld.


Heeft u een bedrijfsuitje, personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje, kinderfeestje of familiedag oid: kom gezellig met de hele groep een dag creatief bezig te zijn. Koffie met wat lekkers en de lunch zijn uitstekend verzorgd en uiteraard bij de prijs inbegrepen.

 

We werken klassikaal in groepen van minimaal 6 personen van 10 - 16.00 uur. Ook is het mogelijk om de workshop Paverpol in twee avonden te doen.


Een workshop van een halve dag is ook mogelijk, dan is de keuze van wat u kunt maken iets beperkter.


Men kan zich met een groep inschrijven en hiervoor een afspraak maken (zie contact) of men kan zich inschrijven op 1 van de 'losse inschrijfdagen' (zie agenda).


Recycle

In de workshop Paverpol wordt regelmatig gebruik gemaakt van 'oude' materialen als badstof handdoeken, hoge vazen, ompotten en plastic (vlees)bakjes. Dergelijke spullen zou  u dus ook mee kunnen nemen om in uw beeld of bij het maken van uw beeld te gebruiken.


Inbegrepen

Koffie, thee, limonade, wat lekkers, uitgebreide lunch, drankje.


Wat hebben we nodig/MEENEMEN?

De materialen die voor een standaardbeeld nodig zijn, zijn voorradig en inbegrepen.

Als deelnemer neem je zelf mee:


    één wit (licht unicolor) 100% katoenen T-shirt mee,

    een schaar en

    evt. een fohn. 


Heb je zelf een oude bloempot of vaas of wellicht een siertegel die je zou willen gebruiken als sokkel? Ook die kan worden gebruikt mits de sokkel van natuurlijk materiaal is (steen, hout, glas, metaal).


Tip: trek oude kleding en schoenen aan!

IEDEREEN KAN HET!

Iedereen kan het!


Onze ervaring leert ons dat deelnemers altijd tevreden met hun zelfgemaakte beeld naar huis gaan, zelfs de mensen die vooraf vertelden helemaal niet creatief te zijn.


Bij navraag blijkt vaak dat zij erg leuke reacties kregen op hun creaties, variërend van: ‘Wat een leuk beeldje' tot een bewonderend: ‘Heb jij dat echt zelf gemaakt?'.


Een zelf gemaakt Paverpolbeeld is natuurlijk altijd leuk om cadeau te doen. Maar zo'n beeld kunt u ook een heel persoonlijk accent meegeven. Bijvoorbeeld door een groep te maken die een gezin symboliseert of een beeld dat naar een bepaald persoon of een bepaalde hobby verwijst.